Buitenschilderwerk

A.H. de Schilder is voor al uw buitenschilderwerk het vertrouwde adres. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit met de beste materialen. Goede kleuradviezen en de kwaliteit van het schilderwerk zorgen uiteindelijk ook voor het goede uiterlijk van uw pand en vergroten het woon– werkgenot.


Voor buitenwerken geven wij een garantie op hechting van het verfsysteem voor 5 jaar.

Schilderen is de methode bij uitstek om uw houtwerk en andere materialen te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Het begint allemaal met de basis, waar wij extra veel aandacht aan schenken. Dit is de enige manier om jarenlang van uw schilderwerk te profiteren. Even opschuren en aflakken komt in onze werkomschrijving dan ook niet voor.

Buiten werken wij voornamelijk met Herfst & Helder Lakken.
Herfst & Helder is als sinds 1875 een puur Nederlands kwaliteitsmerk. Zo zijn menig kasteel en monumentaal pand met de Herfst & Helder-kleuren esthetisch en technisch beschermd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld, Paleis het Loo, het Binnenhof en recent het Rijksmuseum.  Bij alle nieuwbouw, onderhoud, restauratie en renovatie bieden Herfst & Helder verven duurzaam kleurbehoud en hoogwaardige bescherming. De verfsystemen zijn continu doorontwikkeld, met handhaving van het hoge kwaliteitsniveau en de huidige milieueisen.  Het is niet voor niets dat de Herfst & Helder kleuren maatgevend zijn sinds 1875.
 
De verf van Herfst & Helder voegt iets toe aan ieder pand. Klassiek, modern, romantisch of landelijk:

http://www.herfstenhelder.nl/

Het is ook mogelijk voor uw object, samen met de fabrikant een compleet verftechnisch onderhoudsrapport op te stellen. Aan de hand van dit rapport wordt duidelijk hoe de staat van het schilderwerk is, en wat de best mogelijke stappen zijn om uw pand door de jaren heen zo goed mogelijk te behandelen en beschermen.